Gezondheid Lifestyle Podcast

Podcast: Science-VS

In deze serie podcasts neemt de Australische wetenschapsjournaliste Wendy Zuckerman je op een aanstekelijke manier mee in vraagstukken waar (vaak een vastgeroeste) publieke opinie over is. Want er zijn meningen, polls, blogs en er is WETENSCHAP. Ze bespreekt alle denkbare onderwerpen van de wapenwet tot de werking van anti-oxidanten. Veel onderwerpen hebben met voeding en gezondheid te maken, want juist daarin lijken we soms de realiteit uit het oog te verliezen. Wendy praat met verschillende experts om zo fictie van feiten te kunnen onderscheiden. De uitkomsten zijn soms voorspelbaar, maar vaak verrassend en kunnen je blikveld enorm veranderen en in ieder geval verbreden. Ideaal om meer kennis op te doen op een vermakelijke manier.

maart 18, 2019

Leave a Reply